Endüstriyel Çamaşırhane Servisi

Göktuğ Makine olarak; profesyonel çamaşırhanelerle ilgili çeşitli hizmetler sunuyoruz. Endüstriyel çamaşırhane servisi söz konusu olduğunda öne çıkan firmamız, her türlü marka ve modeldeki endüstriyel çamaşırhane ürünlerinin bakım, servis ve onarım ihtiyaçlarını optimal düzeyde karşılamaktadır. Alanında uzman ve deneyimli ekibimizle beraber, endüstriyel çamaşırhane bakım ve onarım hizmeti sağlamaktayız.

Endüstriyel Çamaşırhane Servisi, Bakım ve Onarım

Göktuğ Makine olarak; endüstriyel çamaşırhane servisi vermekteyiz. Bu hizmetimize ek olarak; orijinal yedek parça ve ekipman temini de sağlıyoruz. 1999 senesinden beri sektördeki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kromlüks yetkili servis, Electrolüks servis, İnoksan servis, IPSO servis, Tolon servis gibi birçok kategoride hizmet seçeneklerimiz bulunuyor. Şirketimiz kurulduğu günden bu yana endüstriyel çamaşır makinesi satışı, orijinal yedek parça temini ve endüstriyel çamaşırhane hizmeti sağlamaktadır. İlk günden beri müşteri memnuniyetine önem veriyor, istek ve beklentileri optimal anlamda karşılamayı başarıyoruz. Müşteri odaklı çalışma prensibimiz sayesinde endüstriyel çamaşırhane servisi alanında referans isimlerden biriyiz. Alanında deneyimli ve tam donanımlı ekibimiz, problemlere hızlı bir şekilde müdahale eder ve kısa zamanda müşterilerimizin sorunlarını çözer. Birçok marka ve modeldeki endüstriyel çamaşırhane ekipmanlarının bakım, onarım ve servisinde uzman olan ekibimiz, ihtiyaç duyduğunuz teknik servis hizmetini sizlere en iyi şekilde sunar.

En İyi Endüstriyel Çamaşırhane Servisi: Göktuğ Makine

En iyi endüstriyel çamaşırhane servisi arayanların tercih ettiği Göktuğ Makine, bu alanda uzunca bir geçmişe ve deneyime sahiptir. Şirketimiz Bolu, Düzce, Sakarya, İzmit, Gebze, Kocaeli, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve İstanbul gibi bölgelerde hizmet vermektedir. Farklı pek çok marka ve modelin orijinal yedek parçalarını da koleksiyonumuzda bulundurmaktayız. Sizlere sunduğumuz bütün makinelerin parçaları ise garantili ve faturalıdır. Endüstriyel çamaşırhane servisi alanında verdiğimiz hizmetleri sizlere hızlı bir şekilde yönlendirmekteyiz. Maddi kayıplarınızı minimize etmenize yardımcı olan firmamız, istek ve ihtiyaçlarınız dahilinde her türlü endüstriyel çamaşırhane servis, bakım ve onarım hizmeti sağlamaktadır. Servis hizmeti öncesinde rutin bakımlar yaptırarak, ekipmanlarınızın ömrünü uzatabilir, maddi kayıpların önüne geçebilirsiniz. Ayrıca rutin bakımlar sayesinde ürünlerinizin kullanım performansını da iyileştirebilirsiniz. Endüstriyel çamaşırhane servisi, bakım ve onarım hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.
Hotline
+905323051990